Mijn lessen

Lessen van personal trainer Adnan
iconmonstr boxing 2 240

Gequalificeerd​

ik ben gecertificeerd trainer en altijd op zoek naar de meest recente en relevante ontwikkelingen op het gebied van sport!

iconmonstr trophy 4 240

Ervaring

met meer dan 10 jaar ervaring binnen het kickboksen heb ik de vereiste kennis die nodig is om jou te brengen naar het hoogst haalbare niveau!​

MIJN LESSEN

Verschillende kickbokslessen op jouw eigen tempo en niveau, of je nu liever alleen traint of in groepsverband.

Personal Training

De term verraadt zichzelf eigenlijk al. Personal training is de meest exclusieve en persoonlijke vorm van trainen. Deze 1-op-1 training bied je de mogelijkheid je technieken direct te ontwikkelen en te verbeteren. De aandacht is volledig op jou gericht waardoor er dus constant oog is voor details. Ik pas de training en de intensiteit aan op jouw wensen en niveau. Over het algemeen wordt er tijdens een PT veel aandacht besteed aan techniek en uitvoering, maar de combinatie met een circuittraining is ook goed mogelijk.

Duo Training

Dit is eigenlijk een PT maar dan voor 2 personen. Dit kan een erg leuke vorm van training zijn met je partner, collega, familielid of trainingsmaatje. In tegenstelling tot een individuele PT sessie, is er tijdens een duo training meer ruimte om onder mijn begeleiding technieken op elkaar uit te oefenen.

Small Groups

Deze vorm van training is bedoeld voor minimaal 6, maximaal 8 personen. In deze setting kun je denken aan een intensieve vorm van teambuilding. Samen met je collega's, of een groep vrienden trainen in een fijne omgeving, zonder anderen. Tijdens een small group training komen er meerdere facetten aan bod; techniek, verdedigingen, sparren & krachtoefeningen. Al met al een aantrekkelijke, exclusieve en vooral leuke manier van trainen. Stuur gerust een mail voor een offerte en meer info!

Clinics

Is er bij je op school, op je werk, binnen je team interesse voor kickboksen? Dan kan ik daarop inspelen door een kickboksclinic op locatie te verzorgen! Dit zijn aangepaste lessen voor beginners en gevorderden, om op een speelse manier kennis te maken met het kickboksen in je eigen omgeving. Materialen zoals handschoenen en trap-stootkussens neem ik mee op locatie! Stuur gerust een mail voor een offerte en meer info!

Sportscholen/Gyms

Ben je als sportschool op zoek naar een ervaren kickboksinstructeur? Dan ben je bij A-Coaching aan het juiste adres! Momenteel verzorg ik kickbokslessen bij 3 sportscholen in Friesland. Heb je als sportschool een groepje beginnende kickboksers, gevorderden of wedstrijdvechters? Ik geef op alle niveaus les en kan de technieken specifiek aanpassen op de behoefte. Stuur gerust een mail voor een offerte en meer info!

Wedstrijdbegeleiding

Door de jaren heen heb ik vele vechters naar de ring begeleid en wedstrijdtrainingen voorbereid. Ben je een beginnend of gevorderd vechter? Ik kan je op vele gebieden helpen om je optimaal voor te bereiden voor je wedstrijd. Stuur gerust een mail voor mogelijkheden!

Neem de volgende stap!

Tijd om in actie te komen!​